over mij

Ik ben Marleen Last en heb Studiekr8 gestart om leerlingen individueel of in kleine groepjes te ondersteunen bij het (leren) leren in Dronten en omgeving.

Eerst ben ik werkzaam geweest in het bedrijfsleven, na het behalen van mijn SPD-Bedrijfsadministratie diploma. Later heb ik de PABO gevolgd en sinds die tijd werk ik in het onderwijs als leerkracht. Verder geef ik extra ondersteuning aan leerlingen met bepaalde leer- en/of gedragsproblemen. Daarnaast ben ik trainer van Snel leren = leuk leren. Deze cursus biedt concreet, gestructureerd en praktisch hulp bij het leren.

Ik merk dat ik graag individueel of in kleinere groepjes met leerlingen werk, om op die manier beter aan te sluiten bij het individu. Het geeft mij veel voldoening wanneer leerlingen de leerstof gaan begrijpen, hun resultaten zien verbeteren en zo meer plezier aan het leren beleven. Wanneer leerlingen problemen hebben met de leerstof, vind ik het leuk hun gedachten te volgen en hun denk- en werkwijze te analyseren. In het geven van de uitleg ga ik de ene keer gestructureerd te werk, een andere keer maak ik gebruik van mijn creativiteit.

Benieuwd hoe ik jouw kind verder kan helpen? Voor vragen neem gerust contact op.